RT Myriad - шаблон joomla Joomla

"Ovde je sve nekako čarobno." (Oduševljeni gost)

"Hvala Vam na svemu, bili ste divni..." (Irena)

"Ovom hotelu predstoji sjajna budućnost." (Nepoznat gost)

"Prijatnije se nijesam osjeća ni u kući." (Pejović Milutin)

"Proveo sam u ovom hotelu dva meseca i mogu reći sledeće: - moja soba je bila uvek prijatna, ugodno topla i čista; - moj krevet je bio konforan, svakodnevno pedantno namešten sa besprekorno čistim jastučnicama i čaršafima; - moje kupatilo je bilo uvek čisto, a peškiri su menjani svakodnevno; - osoblje hotela je bilo uvek prijatno, kurtoazno, radosno u pomoći, željno da ugodi; Zbog svega navedenog, ja visoko preporučujem ovaj hotel." (Dr. Dragan H. Gavrilović Ph.D. , Nood-Ridge, New Jersey, USA)

"Ovaj hotel je najbolji hotel na svetu i uvek ću ga se rado sećati." (Ana Todorović)

"Hvala na gostoprimstvu u ovom periodu i prijateljskom osoblju koji su nas ugostili ovde. Bilo nam je veoma lepo i nadam se da ćemo ponovo doći. Hvala puno. (Al Ahly Club, Cairo)

"Preporučio bih boravak u Hotelu "N", jer je to veoma prijateljsko mesto i hrana je dobra. Beograd je veoma interesantan grad i treba doći ovde na odmor i relaksaciju." (Norman, Mađarska)

"Zadovoljstvo je znati za Vas i biti sa Vama." (Vanja)

"Hotel je dobar, kvalitetan i simpatičan." (Grupa turista iz Francuske)

"Smatram da je Hotel "N" veoma udoban i gostoljubiv sa povoljnim cenama. Soba je čista i tiha, usluga brza i kvalitetna, a kuhinja nudi širok izbor gurmanskih specijaliteta. Ovim pogodnostima dodajem i činjenicu da se u blizini nalaze i sve neophodne prodavnice i tranvajska veza do centra grada. Hvala za predivan boravak. P.S. Osoblje na recepciji je uvek spremno da pomogne i sa osmehom." (Alfred Cachia, Malta)

"Veoma ljubazno osoblje. Imao sam prijatan boravak u Beogradu. Beograd je sjajan grad." (Tobias Kumbel, Nemačka)

"Veoma smo prijatno iznenađeni uslugama, smeštajem i restoranom. Puno Vam hvala i srećno." (Gosti iz Slovačke)

"Dočekom, boravkom i ljubaznim odnosom svih u hotelu, bili smo oduševljeni." (Andrejić Bogdan, Niš)

"Ovo je veoma udoban hotel. Hvala puno." (Takamiyagi Shigery, Okinava-Japan)

"U toku petodnevnog boravka, uverio sam se u visok kvalitet Vaših usluga i da je sve podređeno gostu, tako da i u buduće nastavite u tom stilu i sa takvim odnosom." (Ostojić V. Milan, Valjevo)