RT Myriad - шаблон joomla Joomla
  • hotel-n-beograd-o-hotelu-001
  • hotel-n-beograd-o-hotelu-003
  • hotel-n-beograd-o-hotelu-005

hotel n beograd hotels in belgrade rooms accomodation 1

Po svojim osobenostima i prepoznatljivom imidžu, HOTEL "N" *** spada u kategoriju gradskog poslovnog hotela - ekonomske klase. S obzirom na lokaciju, opremljenost i sadržaje sa kojima raspolažemo, definisali smo osnovne ciljne grupe gostiju: poslovni gosti, sportske ekipe i turističke (tranzitne) grupe i učesnici seminara. Naravno, da su naša vrata širom otvorena svima onim koji su zainteresovani za saradnju i naše usluge.

HOTEL "N" *** je smešten u južnom obodu centralne gradske zone, u mirnom i tipičnom ambijentu Voždovca, udaljen od centra grada oko 4 - 4,5 km.
U neposrednoj blizini hotela se nalazi sportsko-rekreativni centar "Voždovac" na Banjici (sportska hala, otvoreni i zatvoreni olimpijski bazeni, teniski tereni, kuglana) stadioni fudbalskih klubova "Crvene Zvezde", "Partizana" i "Rada", Vojno-medicinska akademija, Ortopedska klinika "BANJICA", mnogobrojne privatne klinike i ordinacije, Saobraćajni i Farmaceutski fakultet, kao i fakulteti Organizacionih i Političkih nauka.
Na samo 5 minuta pešice od hotela, nalazi se Banjička šuma - ornitološki rezervat ptica selica, koji je proglašen za prirodno dobro i pod zaštitom je države, a prostire se na 57 ha. Do planine Avala, poznatog beogradskog izletišta i čuvenog avalskog tornja, može se stići za 15 - 20 minuta vožnje automobilom ili autobusom. Važnije znammenitosti grada koje su blizu hotela, a koje vredi posetiti, su: "Beli dvor", "Kuća cveća", Muzej "25 maj" (muzej istorije Jugoslavije), Hram "Svetog Save" na Vračaru itd.
Od sadržaja HOTEL "N" *** ima, 127 udobnih soba (3 velika apartmana ), restoran sa nacionalnom kuhinjom, aperitiv bar, konferencijski centar (2 sale),dva polupanoramska lifta i parking ispred hotela koji je pokriven video nadzorom. Hotel poseduje i veliki parking za autobuse u neposrednoj blizini sa 24h fizickim obezbedjenjem.
Sobe su opremljene direktnom telefonskom linijom, kablovskom TV, internet priljučkom, bezicnim internetom, fenom za kosu. U vise od 60 % soba je postavljena klima, imamo Protiv- požarnu centralu i SOS telefone u kupatilima.
Od drugih hotelskih servisa, gost može koristiti room service, fotokopiranje, internet (besplatan), fax, buđenje, usluge pranja i peglanja veša.
Recepcija radi 24 sata, a osoblje se služi engleskim jezikom. U restoranu "ATRIJUM" služimo veliki izbor toplih i hladnih predjela, specijaliteta sa roštilja, gotovih jela, jela po porudžbini i druga jela nacionalne kuhinje.
Organizujemo seminare, treninge, prezentacije, promocije, korporativne proslave, poslovne ručkove, koktele, bankete, svadbe i druge slične skupove i svečanosti.


Imamo izuzetno dobre uslove za prijatan i udoban boravak, kako pojedinačnih, tako i grupnih gostiju (poslovni ljudi, učesnici seminara, sajamski izlagači, sportske ekipe, turističke grupe i sl).

hotel-n-beograd-sobe-apartmaniObjekat je kategorizovan kao hotel sa 3 zvezdice.

Biće nam izuzetno drago da nas posetite i da Vam pokažemo naše raspoložive kapacitete.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju ili za bilo kakve potrebne informacije (cenovnici, uslovi plaćanja, gratisi, sezonski popusti i sl.) možete nas kontaktirati na bilo koji od navedenih načina (telefonom, fax-om, e-mailom...):

Osobe za kontakt i rezervacije:
DRAGANA ČITAKOVIĆ, šef recepcije (e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ) i
BILJANA PAŠALIĆ, menadžer prodaje (e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ).

Menadžment HOTELA "N" ***, želi, da boravak svakog gosta u hotelu, bude što prijatniji i udobniji, uz maksimalno poštovanje odgovarajućih standarda struke i savremenih zahteva vremena u kome živimo. Kao dokaz ove tvrdnje je i činjenica, da smo prvi od beogradskih hotela, koji je uveo, tkz. integrisani sistem kvaliteta (ISO 9001:2000 i HACCP standarde).